Galvenā Jaunumi Šoka saldēšanas skapji no POLAIR

Šoka saldēšanas skapji no POLAIR

Intensīvas dzesēšanas un šoka saldēšanas skapji POLAIR – stacionārs aprīkojums, kura pamatfunkcija izpaužas ātrā un vienmērīgā dažādu produktu sasaldēšanā. Tehnoloģija ļauj nozīmīgi vairāk saīsināt produkta sasaldēšanas laiku, saglabāt tā vizuālo izskatu, struktūru un vērtīgās produkta īpašības.

Šoka saldēšanas skapji var strādāt divos režīmos: 

  • Intensīvās dzesēšanas režīms ļauj vienkārši atvēsināt produktus vai gatavo ēdienu, lai saglabāt tos svaigus. Atdzesēšana temperatūras diapazonā no +90°С līdz +3°С notiek īsā laikā (ne vairāk par 90 minūtēm). Tajā pašā laikā saglabājas produkta svars, baktēriju vairošanās nav iespējama, kas ir viens no galvenaijiem iemesliem, kāpēc produkti bojājas. Pēc tādas termoapstrādes, produkts nezaudē pievilcīgu izskatu un vērtīgās uztura īpašības.
  • Sasaldēšanas režīms – šoka sasaldēšana. Sasaldēšana temperatūras diapazonā no +90°С līdz -18°С notiek ne vairāk par 240 minūtēm. Aukstuma ātrā ieplūšana struktūraudos veicina mikro kristālu izveidošanu, izvairoties tajā pašā laikā no produkta molekulārās postīšanas un barības vielas zaudēšanu. Tādā veidā sasaldināti ēdieni un svaigi produkti var saglabāties ilgu laiku bez garšas un bez kvalitātes zaudēšanas.

    tabl1.png       table2.png

Kameras montējas no 100 mm platiem sendvič-paneļiem. Iekšpusē kameras ir no nerūsējošā tērauda, no ārpuses ar tēraudu un no polimēra.

Lielas jaudas pārnesamais kompresora-kondensatora agregāts un gaisa dzesētājs apgādā nepieciešamos temperatūru režīmus kamerā.

Augsti efektīva atsaldināšanas metode ar karsto gāzi saīsina cikla laiku, pateicoties, kuram temperatūra kamerā paaugstinās nenozīmīgi un pārtikas produkti netiek ietekmēti temperatūras kritumiem, kas īpaši ietekmē produkta kvalitātes saglabāšanu.

Priekš produktu transportēšanas kamerā izmantojas braucamie ratiņi, uz kuriem izvietojas paplātes gastrotilpnes. Ratiņu ieripošanai piemēroti pandussi.

Pārvaldīt darba procesus kamerā ļauj digitālā vadīšanas panelis. Pateicoties termotaustam, var viegli kontrolēt sasaldētā produkta temperatūru.

Kontrolierī ir paredzētas dažādu produktu dzesēšanas un saldēšanas ielādētās programmas, kuras ļaus bez grūtībām izvēlēties nepieciešamo režīmu. Var arī programmu bibliotēkā izveidot savu programmu priekš noteiktā produkta.

  ВСF 20.1.T1

Gabarīti (GxPxA): 1400 x1700x2240 mm
Maks. jaudas patēriņš: 2.8 kW
Spriegums: 400 V
Dzesēšana: no + 90 līdz + 3 °С
Dzesēšanas laiks: 90 min
Atdzesētā produkta masa: 80 kg

 
ВСF 20.1.T1inox

Gabarīti (GxPxA): 1400 x1700x2240 mm
Maks. jaudas patēriņš: 2.8 kW
Spriegums: 400 V
Dzesēšana: no + 90 līdz + 3 °С
Dzesēšanas laiks: 90 min
Atdzesētā produkta masa: 80 kg

 

ВСF 40.1.T2

Gabarīti (GxPxA): 1400 x1700x2240 mm
Maks. jaudas patēriņš: 4.6 kW
Spriegums: 400 V
Dzesēšana: no + 90 līdz + 3 °С
Dzesēšanas laiks: 90 min
Atdzesētā produkta masa: 130 kg

 ВСF 40.1.T2inox

Gabarīti (GxPxA): 1400 x1700x2240 mm
Maks. jaudas patēriņš: 4.6 kW
Spriegums: 400 V
Dzesēšana: no + 90 līdz + 3 °С
Dzesēšanas laiks: 90 min
Atdzesētā produkta masa: 130 kg


Ja jums ir jautājumi, droši sazinieties ar mums!

Mūsu adrese

Katlakalna iela 1, Rīga
Latvija, LV-1073
Darba laiks:
P. - C. 8:30-17:00
Pk. 8:30-16:00
S.-Sv. Brīvs

Par visiem jautājumiem
var vērsties