Šoka saldēšanas skapis Zanussi BCF120A

Jaunums
Akcija
Populārs produkts

Šoka saldēšanas skapis Zanussi BCF120A

Skapis ātrai atvēsināšanai un produktu saldēšanai no AISI 304 nerūsējošā tērauda. Saldēšanas process iedalīts divos etapos: Pirmajā etapā produkti tiek pakļauti pakāpeniskai atvēsināšanai. Otrais etaps - tas ir stadija, kad notiek sasaldēšana un produkta struktūras kristalizācija. Šajā brīdī notiek uzturlīdzekļu intensīva iesaldēšana, pateicoties temperatūras pazemināšanas.

Nozīmīgs faktors - saldēšanas ātrums, kurš ļauj saglabāt organoleptiskas un garšas kvalitātes, ka arī produktu struktūru.

Šoka saldēšanas priekšrocības:

  • Atlieku samazināšana
  • Mazāki svara zudumi
  • Bekterioloģiska tīrība
  • Mitruma zūduma samazināšana
  • Produktu glabāšanas termiņš ir augstāks, nekā produktu aizsaldētu parastās kamerās

BCF120A modeļa īpatnības:

  • Šoka saldēšanas cikls: 100 kg produkta saldēšana no 90°C līdz -18°C mazāk nekā 4 stundu laikā
  • Ātrās atdzesēšanas cikls: 120 kg produkta atdzesēšana no 90°C līdz 3°C mazāk nekā 90 minūšu laikā
  • Viegla atdzesēšana (gaisa temperatūra -2°C)
  • Stipra atdzesēšana (gaisa temperatūra -20°C)
  • Funkcija Turbo: nepartraukta darbība norādītajā temperatūrā
  • Cruise cikls: automātiska parametru uzstadīšana labakai atdzesēšanai
  • Iestatījumu vadības panelis (programmējamie parametri): laiks/kodola temperatūra/gaisa temperatūra/
  • 3-sensoru temperatūras zonde
  • Cikla vadības programma ARTE (Algorithm for Remaining Time Estimation)
  • Vadības panelis uzrāda: laiku, temperatūru, cikla informāciju, brīdinājumus, informāciju pa apkalpošanu
  • Informācijas ierakstīšana: datums, laiks, cikls, temperatūras, uzturēšanas temperatūra, HACCP
  • Atdzesēšanas un saldēšanas laiki var mainīties atkarība no produkta daudzuma/blīvuma/konteinera veida
  • Divi programmējamie cikli (P1 & P2) operacijas metodiem, ar iespēju uzstadīt laiku un gaisa temperatūru
  • Šoka saldēšana (gaisa temperatūra -35°C)
  • Automātiska temperatūras uzturēšanas aktivizācija (elektroenerģijas saglabāšanai), 3°C pēc atdzesēšanas ciklā un -18°C pēc saldēšanas (iespējama manuāla aktivizācija)
  • Strādā pie apkārtējas vides temperatūras 32°C
Gabarīti (GxPxA), mm: 1400x1206x2473
Ietilpība, kg: 120
Konteineru skaits, GN: 40-1/1; 20-2/1
Dzesētājs: R404a
Dzesēšanas jauda, kW: 4,2
Iztvaikošanas temperatūra, °C: -30
Spriegums, V: 400
Svars, kg: 300
Ražotājvalsts: Itālija

Šoka saldēšanas skapis GEMM BCE/05

Jaunums
Gabarīti (GxPxA), mm: 800x700x830
Konteineru skaits, GN: 5-1/1
Ražotspēja (pie ārējās temperatūras +30°C): +90/+3°C=16 kg / +90/-18°C=10 kg
Elektriskā jauda, kW: 1,18

Viss Profesionālajai Virtuvei!

Iekārtu tirdzniecība un uzstādīšana

  • Pilns pakalpojuma klāsts - piegāde, uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā, personāla apmācība
  • Esam oficiālais dīleris Latvijā vairākiem zīmoliem, nodrošinot visu nepieciešamo darbam ar iekārtām
  • Mūsu speciālisti darbam izmanto speciālus instrumentus un kvalitatīvus materiālus, tādēļ vienmēr veiksmīgi tiek galā ar jebkādas grūtības pakāpes un daudzuma tehnoloģisko iekārtu montāžu.

Vairāk

Pārtikas apritē iesaistīto uzņēmumu projektēšana

  • Restorāna, kafejnīcas, bāra, konditorejas un citu sabiedriskās ēdināšanas iestāžu tehnoloģiskā projektēšana
  • Koncepcijas un projekta dokumentācijas izstrāde saskaņā ar pastāvošo likumdošanu un Eiropas Savienības vadlīnijām
  • Sadarbība ar arhitektu birojiem, dizaineriem, inženiertehniskajiem speciālistiem, piedāvājot atbilstošus risinājumus

Vairāk

Servisa centrs un iekārtu apkalpošana

  • Servisa centrs nodrošina augstas kvalitātes remontu un pilna servisa apkalpošanu profesionālās virtuves un tirdzniecības iekārtām
  • Iekārtu diagnostika un problēmas novēršana
  • Speciālisti ar daudz gadu pieredzi un zināšanām

Vairāk

Mūsu adrese

Katlakalna iela 1, Rīga
Latvija, LV-1073
Darba laiks:
P. - C. 8:30-17:00
Pk. 8:30-16:00
S.-Sv. Brīvs

Par visiem jautājumiem
var vērsties