Šoka saldēšanas skapis ShOK-40

Šoka saldēšanas skapis ShOK-40

Šoka saldēšanas skapis ShOK-40 paredzēta ātrai atdzesēšanai, sasaldēšanai un turpmākai produktu glabāšanai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Produktu šoka sasaldēšana - viena no perspektīvākajām mūsdienu tehnoloģijām. Rietumu daļā šoka sasaldēšanas aparātus sauc par frīzeriem (shock freezer), bet šoka atdzesēšana - čilleri blast chiller. Galvenā priekšrocība sasaldēšanas tehnoloģijām, ko sen jau praktizē un izmanto ārzemju sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos un ne tikai, ir tā, ka ievērojami palielinās produktu uzglabāšanas laiks - pusfabrikātiem, gataviem ēdieniem, sagatavēm u.c. produktiem. 
Abat šoka saldēšanas skapji ražoti pilnībā no norūsējoša metāla AISI 304 1mm biezumā (izņemot aizmugurējo sienu), kā ārpusē, tā arī iekšpusē. Šoka saldēšanas skapja ekpsluatācija pieļaujama pie apkārtējās gaisa temperatūras līdz +35°С un pieļaujamais mitruma līmenis ir no 40 līdz 70%
 
Vispārīgais Abat ShOK-40 šoka sasaldēšanas skapja raksturojums:
- 40 līmeņi (2x20) priekš GN 1/1 tipa gastro traukiem vai EN 1/1 600x400 mm paplātēm;
- saldēšanas agregāts no Copeland (Emerson);
- dzesētājs - R404a;
- elektroniskas vadības bloks ar iespēju regulēt un uzturēt nepieciešamo temperatūru;
- pilnībā pildīts ar putu poliuretānu korpuss;
- divi gaisa dzesētāji ar četiem ventilatoriem katrā pusē vienmērīgai temperatūras uzturēšanais šoka skapja kamerā;
- automātiskā atsaldēšana ar karsto gāzi;
- 5 klimata klase;
- blīvgumija ar iebūvētu magnētu uz durvīm, lai nodrošinātu pilnu siltumizolāciju;
- regulējams augstums
 
Kādi ir pieejami režīmi?
- paātrināta sasldēšana pēc noteiktas zondes temperatūras un turpmākā glabāšana;
- standarta sasaldēšana pēc noteiktas zondes temperatūras un turpmākā glabāšana;
- paātrināta sasaldēšana pēc noteiktas temperatūras pēc laika un turpmākā glabāšana;
- standarta sasaldēšana pēc noteiktas temperatūras pēc laika un turpmākā glabāšana;

- paātrināta atdzesēšana pēc noteiktas zondes temperatūras un turpmākā glabāšana;
- standarta atdzesēšana pēc noteiktas zondes temperatūras un turpmākā glabāšana;
- paātrināta atdzesēšana pēc noteiktas temperatūras pēc laika un turpmākā glabāšana;
- standarta atdzesēšana pēc noteiktas temperatūras pēc laika un turpmākā glabāšana;
 
Kur var izmantot šoka sasaldēšanas skapi?
Iegādājoties šoka sasaldēšanas skapi ShOK-40, pienesums būs manāms ļoti ātri, tā kā to veiksmīgi ir iespējams izmantot dažādās pārtikas rūpniecības un ēdināšanas jomās. Gan sabiedriskās ēdināšanas iestādēs, gan pusfabrikātu gatavošanā, gan arī saldējot augļus un dārzeņus, kā arī dzesējot gatavo produkciju. Labākais variants ir izmantot to kopā ar tvaika konvekcijas krāsni. Šajā gadījumā pēc ēdiena pagatavošanas, to var ievietot sasaldēšanas kamerā un uzglabāt, lai pēc tam pēc nepieciešamības reģenerētu tvaika konvekcijas krāsnī.  
 
Var saldēt: gaļu, ogas, sēnes, augļi un dārzeņi, jūras veltes un produkti, desertus, mērces un zupas, pusfabrikātus un daudz citu ar ēdienu saistītu produktu.
 
Šoka saldēšanas tehnoloģijas šobrīd izmanto daudzās ēdināšanas jomās un iestādes, piemēram:
- restorānu, kafejnīcu un konditorejas tīklos;
- korporatīvās ēdnīcās;
- slimnīcās;
- sanatorijās un viesnīcu tīklos;
- uz kruiza kuģiem;
- macību iestādēs;
- un daudzās citās iestādēs
Gabarīti (GxPxA), mm: 1525х959х2475
El. jauda, kWh: 8,7
El. spriegums, V: 400
Dzesētājs: R404A
Tilpums, m3: 1,1
Atdzesēšanas temperatūra, °С: +90...+3
Atdzesēšanas laiks, min: 90
Sasaldēšanas temperatūra, °С: +90...-18
Sasaldēšanas laiks, min: 240
Līmeņu skaits: 40 (2x20)
Konteineru izmērs/tips: GN 1/1 (530х325 mm) vai EN 1/1 (600х400 mm)
Iekārtas svars, kg: 405

Šoka saldēšanas skapis GEMM BCE/05

Jaunums
Gabarīti (GxPxA), mm: 800x700x830
Konteineru skaits, GN: 5-1/1
Ražotspēja (pie ārējās temperatūras +30°C): +90/+3°C=16 kg / +90/-18°C=10 kg
Elektriskā jauda, kW: 1,18

Viss Profesionālajai Virtuvei!

Iekārtu tirdzniecība un uzstādīšana

  • Pilns pakalpojuma klāsts - piegāde, uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā, personāla apmācība
  • Esam oficiālais dīleris Latvijā vairākiem zīmoliem, nodrošinot visu nepieciešamo darbam ar iekārtām
  • Mūsu speciālisti darbam izmanto speciālus instrumentus un kvalitatīvus materiālus, tādēļ vienmēr veiksmīgi tiek galā ar jebkādas grūtības pakāpes un daudzuma tehnoloģisko iekārtu montāžu.

Vairāk

Pārtikas apritē iesaistīto uzņēmumu projektēšana

  • Restorāna, kafejnīcas, bāra, konditorejas un citu sabiedriskās ēdināšanas iestāžu tehnoloģiskā projektēšana
  • Koncepcijas un projekta dokumentācijas izstrāde saskaņā ar pastāvošo likumdošanu un Eiropas Savienības vadlīnijām
  • Sadarbība ar arhitektu birojiem, dizaineriem, inženiertehniskajiem speciālistiem, piedāvājot atbilstošus risinājumus

Vairāk

Servisa centrs un iekārtu apkalpošana

  • Servisa centrs nodrošina augstas kvalitātes remontu un pilna servisa apkalpošanu profesionālās virtuves un tirdzniecības iekārtām
  • Iekārtu diagnostika un problēmas novēršana
  • Speciālisti ar daudz gadu pieredzi un zināšanām

Vairāk

Mūsu adrese

Katlakalna iela 1, Rīga
Latvija, LV-1073
Darba laiks:
P. - C. 8:30-17:00
Pk. 8:30-16:00
S.-Sv. Brīvs

Par visiem jautājumiem
var vērsties