Šoka saldēšanas skapis ShOK-40-01

Jaunums

Šoka saldēšanas skapis ShOK-40-01

Šoka saldēšanas skapis ShOK-40 paredzēta ātrai atdzesēšanai, sasaldēšanai un turpmākai produktu glabāšanai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.
Galvenā atšķirība starp šoka sasaldēšanas tehnoloģiju un esošajām produktu dzesēšanas un sasaldēšanas metodēm ir augsts atdzesēšanas ātrums, kas palīdz izvairīties no baktēriju augšanas, un pastāvīga temperatūras kontrole. Tas ievērojami samazina produkta masas zudumus, kas rodas šķidruma iztvaikošanas dēļ (produkta žāvēšana), kas raksturīgi standarta dzesēšanas metodēm. Saglabājas vitamīni un barības vielas, uzturvērtība un garša: jo ātrāk ūdens molekulas pārvēršas ledus, jo mazāk iegūst tā kristālus, un rezultātā pēc atkausēšanas rodas mazāk šķidruma zudumu, produkta konsistence un garša nemainās.
 
Vispārīgais Abat ShOK-40-01 šoka sasaldēšanas skapja raksturojums:
- 40 līmeņi (2x20) priekš GN 1/1 tipa gastro traukiem;
- saldēšanas agregāts no Copeland (Emerson);
- dzesētājs - R404a;
- elektroniskas vadības bloks ar iespēju regulēt un uzturēt nepieciešamo temperatūru;
- pilnībā pildīts ar putu poliuretānu korpuss;
- divi gaisa dzesētāji ar četriem ventilatoriem katrā pusē vienmērīgai temperatūras uzturēšanai šoka skapja kamerā;
- automātiskā atsaldēšana ar karsto gāzi;
- 5 klimata klase;
- blīvgumija ar iebūvētu magnētu uz durvīm, lai nodrošinātu pilnu siltumizolāciju;
- regulējams kāju augstums.
 
Kur var izmantot šoka sasaldēšanas skapi?
Iegādājoties šoka sasaldēšanas skapi ShOK-40, pienesums būs manāms ļoti ātri, tā kā to veiksmīgi ir iespējams izmantot dažādās pārtikas rūpniecības un ēdināšanas jomās. Gan sabiedriskās ēdināšanas iestādēs, gan pusfabrikātu gatavošanā, gan arī saldējot augļus un dārzeņus, kā arī dzesējot gatavo produkciju. Labākais variants ir izmantot to kopā ar tvaika konvekcijas krāsni. Šajā gadījumā pēc ēdiena pagatavošanas, to var ievietot sasaldēšanas kamerā un uzglabāt, lai pēc tam pēc nepieciešamības reģenerētu tvaika konvekcijas krāsnī.  
 
Var saldēt: gaļu, ogas, sēnes, augļi un dārzeņi, jūras veltes, desertus, mērces, zupas, pusfabrikātus un daudz citu ar ēdienu saistītu produktu.
 
Šoka saldēšanas tehnoloģijas šobrīd izmanto daudzās ēdināšanas jomās un iestādes, piemēram:
- restorānu, kafejnīcu un konditorejas tīklos;
- korporatīvās ēdnīcās;
- slimnīcās;
- sanatorijās un viesnīcu tīklos;
- uz kruīza kuģiem;
- mācību iestādēs;
- un daudzās citās iestādēs.
 
Gabarīti (GxPxA), mm: 1525х959х2475
El. jauda, kWh: līdz 8,7
El. spriegums, V: 400
Dzesētājs: R404A
Tilpums, m3: 1,1
Atdzesēšanas temperatūra, °С: +90...+3
Atdzesēšanas laiks, min: 90
Sasaldēšanas temperatūra, °С: +90...-18
Sasaldēšanas laiks, min: 240
Līmeņu skaits: 40 (2x20)
Konteineru izmērs/tips: GN 1/1 (530х325 mm)
Iekārtas svars, kg: 388

Šoka saldēšanas skapis GEMM BCE/05

Jaunums
Gabarīti (GxPxA), mm: 800x700x830
Konteineru skaits, GN: 5-1/1
Ražotspēja (pie ārējās temperatūras +30°C): +90/+3°C=16 kg / +90/-18°C=10 kg
Elektriskā jauda, kW: 1,18

Kombinētā saldētava-ledusskapis 7455.2500

Jaunums
Izmēri (GxPxA), mm: 1454x890x2000
Elektriskā jauda, kW: 0,91
Spriegums, V: 230
Temperatūras režīms, °C: 0...+10 (augšdaļa), -18...-22 (apakšdaļa)

Kombinētā saldētava-ledusskapis 7455.2510

Jaunums
Izmēri (GxPxA), mm: 1454x890x2000
Elektriskā jauda, kW: 0,91
Spriegums, V: 230
Temperatūras režīms, °C: 0...+10 (augšdaļa), -18...-22 (apakšdaļa)

Kombinētā saldētava-ledusskapis 7455.2505

Jaunums
Izmēri (GxPxA), mm: 2104x890x2000
Elektriskā jauda, kW: 1,27
Spriegums, V: 230
Temperatūras režīms, °C: 0...+10 (augšdaļa), -18...-22 (apakšdaļa)

Kombinētā saldētava-ledusskapis 7455.2515

Jaunums
Izmēri (GxPxA), mm: 2104x890x2000
Elektriskā jauda, kW: 1,27
Spriegums, V: 230
Temperatūras režīms, °C: 0...+10 (augšdaļa), -18...-22 (apakšdaļa)

Viss Profesionālajai Virtuvei!

Iekārtu tirdzniecība un uzstādīšana

  • Pilns pakalpojuma klāsts - piegāde, uzstādīšana, nodošana ekspluatācijā, personāla apmācība
  • Esam oficiālais dīleris Latvijā vairākiem zīmoliem, nodrošinot visu nepieciešamo darbam ar iekārtām
  • Mūsu speciālisti darbam izmanto speciālus instrumentus un kvalitatīvus materiālus, tādēļ vienmēr veiksmīgi tiek galā ar jebkādas grūtības pakāpes un daudzuma tehnoloģisko iekārtu montāžu.

Vairāk

Pārtikas apritē iesaistīto uzņēmumu projektēšana

  • Restorāna, kafejnīcas, bāra, konditorejas un citu sabiedriskās ēdināšanas iestāžu tehnoloģiskā projektēšana
  • Koncepcijas un projekta dokumentācijas izstrāde saskaņā ar pastāvošo likumdošanu un Eiropas Savienības vadlīnijām
  • Sadarbība ar arhitektu birojiem, dizaineriem, inženiertehniskajiem speciālistiem, piedāvājot atbilstošus risinājumus

Vairāk

Servisa centrs un iekārtu apkalpošana

  • Servisa centrs nodrošina augstas kvalitātes remontu un pilna servisa apkalpošanu profesionālās virtuves un tirdzniecības iekārtām
  • Iekārtu diagnostika un problēmas novēršana
  • Speciālisti ar daudz gadu pieredzi un zināšanām

Vairāk

Mūsu adrese

Katlakalna iela 1, Rīga
Latvija, LV-1073
Darba laiks:
P. - C. 8:30-17:00
Pk. 8:30-16:00
S.-Sv. Brīvs

Par visiem jautājumiem
var vērsties